Oktatás

Ön a Thai masszázstanfolyam tájékoztatóját olvassa, amely jelenleg Magyarországon az „egyéb személyi szolgáltatás" kategóriájába sorolt tevékenység.
Azt gondolom, hogy a felnőtt képzés arról szól, hogy mi oktatók és hallgatók egymástól tanulunk. Mindenki tud valami olyasmit, amit senki más.
Az, hogy épp melyik oldalon vagyunk csak a hely, és a téma határozza meg.

A masszázs leírása a megfelelő menüpont alatt!

Jelentkezési feltételek:

Az előadásokon nincsenek szaktantárgyi követelmények, és nem érettségi köteles. A megismertetésre kerülő masszázsfogások az ősi Wat-po fogásokon alapulnak.

Időtartama:

A tanfolyam intenzív gyakorlati alapú képzés, amely összesen 40 órás.

Alkalmazhatósága:

Thai masszázst szolgáltatni csak egészséges embernek lehet, minden olyan helyen gyakorolható, amely rendelkezik ÁNTSZ engedéllyel, és nem követelmény a gyógymasszőri végzettség, illetve a masszőr rendelkezik vállalkozói igazolvánnyal. (pl. masszázsszalon, szálloda, hotel, panzió, szépségszalon, wellness központok, kozmetikai szalon, fitness klubok, fürdőhelyek stb.)

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1-1,5 órás thai masszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:

  • Rövid elméleti bevezető után (energetikai alapismeretek, kultúrtörténet),
  • a gyakorlati órák következnek, melynek során elsajátíthatják a tradicionális thai masszázs 4 pozicióban (elülső, oldalsó, hátsó és ülő) történő masszírozásának koreográfiáját.

Vizsga, végzettség:

A tanfolyam végén a beszámoló után, a gyakorlatban is bizonyítania kell a résztvevőnek, hogy tudja és ismeri az alkalmazott fogásokat, a thai masszázs lényegét, alkalmazhatóságát. Sikeres vizsga után kerülhet sor az oklevél átadására, amely nyomott oklevél.
A kibocsátott oklevélre az ország bármelyik okmányirodája vállalkozói igazolványt állít ki.

Tanfolyam díja:

A tanfolyam díja 45.000.-Ft, amely két részletben is fizethető. (Első, valamint az utolsó alkalommal 50-50%). Az összeg tartalmazza a vizsga díját, és a jegyzet árát is.

A tanfolyamon szükséges kellékek:

  • Célszerű papucsot hozni, és kényelmes ruházatban jönni

Tervezett időpontok:

  • Előzetes egyeztetés alapján, igény szerint.

A tanfolyamokra jelentkezni a kapcsolatok címszó alatti lehetőségeken lehet !!!